top of page

UUSE Group

Public·21 members

Привіт усім, хочу поділитися невеликою історією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі накопичилось багато речей, але коли треба швидко зібратись, часто нічого нормально не поєднується. Буває так, що купую одяг просто тому, що він гарно виглядає окремо, але потім виявляється, що до інших речей він майже не підходить. Згадала, як раніше у мене було всього кілька простих образів, і я взагалі не думала про вибір одягу — все працювало автоматично. Тепер хочу повернути більш практичний підхід, але не втратити різноманітність. Іноді переглядаю різні приклади стилю тут інтернет-магазин 25 Юніон щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А як ви справляєтесь з тим, щоб гардероб був зручним і не перевантаженим?

7 Views

Зайшов у тему випадково, переглядав нові пости на форумі. Я не дуже цікавлюсь модою, але інколи цікаво почитати такі обговорення, бо видно, як по-різному люди підходять до звичайних речей. У мене все досить просто: кілька зручних речей і мінімум думок про те, що з чим поєднувати. Але загалом такі теми показують, що навіть повсякденний одяг може бути для когось системою з власною логікою і підходом до організації життя.

bottom of page