Yeni onlayn xidmət seçərkən istifadəçinin platformadan istifadəni dayandırmaq istədiyi halda hansı hüquqlara və seçimlərə sahib olduğunu əvvəlcədən bilmək istəyirəm. Hesabın müvəqqəti deaktiv edilməsi ilə tam silinməsi eyni şey olmaya bilər və şəxsi məlumatların sonradan saxlanılması ayrıca məsələdir. Azərbaycandakı istifadəçilər qeydiyyatdan əvvəl hesabın bağlanması və məlumatların silinməsi qaydalarını hansı bölmələrdə axtarmalıdırlar?
7 Views

Mənim fikrimcə, yaxşı platforma istifadəçiyə “burada nə etməliyəm?” sualını çox verdirməməlidir. Sayta daxil olduqda əsas bölmələr görünür, menyu məntiqli qurulub və lazım olan məlumatı tapmaq asandırsa, artıq müəyyən rahatlıq yaranır. Azərbaycan istifadəçiləri üçün rəqəmsal alternativlərə baxanlar səhifəsini də nəzərdən keçirə bilərlər. Mən xüsusilə telefonda naviqasiyanı yoxlamağı faydalı hesab edirəm. Çünki mobil ekranda yaxşı qurulmamış menyu daha tez hiss olunur. Mənim üçün əlavə üstünlük Azərbaycan dilində məlumatların aydın təqdim olunmasıdır. Bu, yerli istifadəçinin səhifəni daha rahat başa düşməsinə kömək edə bilər. Təbii ki, bir platformanın hamı üçün ideal olması mümkün deyil. Kimsə daha çox funksiya istəyəcək, başqa biri isə yalnız sadə interfeysə üstünlük verəcək. Ona görə yeni seçim axtaranlar səhifəyə özləri baxmalı, bir neçə variantı müqayisə etməli və şəxsi ehtiyaclarına uyğun qərar verməlidirlər. Məncə, ən sağlam yanaşma məhz budur.